fbpx

Najpomembnejši momenti poroke, ki jih fotograf ne sme spregledati

Najpomembnejši momenti poroke, ki jih fotograf ne sme spregledati

Poročna fotografija je eden najpomembnejših elementov vaše poroke. Poročna foto knjiga pa spomin, ki bo za večno hranil vaše najbolj intimne in vznemirljive trenutke. Na ta dan bodo ustvarjeni spomini, ki se jih boste vi in vaša družina še dolgo spominjali. Zato je pomembno, da si zagotovite fotografa, ki bo znal zajeti vsak moment vašega poročnega dne.

Detajli pri fotografiranju neveste

Vse kar je povezano z nevesto, je na ta dan nekaj posebnega, pa naj bo to njena poročna obleka ali njeni pripomočki za ličenje. Ujeti je potrebno vsako podrobnost, da bodo spomini ostali tudi po dolgih letih vajine poroke.


Priprave neveste

detajl, ko družica pomagati pri pripravi neveste

 Vsaka nevesta ima v sebi nekaj edinstvenega in pravi fotograf bo znal to izraziti na fotografijah. Na ta poseben dan bo nevesta izžarevala sijaj, šarm in srečo; takšne ne boste več videli. Med nevestinim oblačenjem in ličenjem lahko fotograf naredi posnetke iz vseh zornih kotov. Te fotografije ne smejo manjkati v nobenem poročnem albumu ali fotoknjigi.


Ko oče vidi svojo hčerko v poročni obleki

Ko oče vidi svojo hčerko v poročni obleki, odsev, pred vhodom v cerkev

Iskren in pristen posnetek, ki bi moral biti obvezen v vsaki foto knjigi. Pogosto je ta trenutek eden bolj čustvenih na celi poroki. Očetje se na ta dan poslovijo od svojih “princesk”, ki bodo na ta dan postale eno s svojim “princem”.Četudi gre za simboliko, bo nastala edinstvena fotografija. O trenutku, ko bo v poročni obleki videl svojo hči, sanja vsak oče. Če so, in ponavadi so, prisotne solze, bo to posnetek naredilo še toliko bolj dramatičen.


Priprave ženina

svata pomagata pri oblačenju ženina

Ženin in njegove priprave so enako pomembni kot poročni detajli neveste. Pomembno je zajeti vsako podrobnost dogajanja, ki ga ustvari ženin s svojo “ekipo”.


Ženin, ki čaka na nevesto

ko ženin čaka na nevesto pred domačo hišo s šopkom v roki

Trenutek, ko ženin čaka da bo prvič ugledal svojo bodočo ženo v poročni obleki je poln čustev. Ženin nikoli ne more skriti navdušenja nad svojo bodočo ženo,  posebej ko jo na ta dan ugleda v prav posebni luči. To je vsekakor treba uvekovečiti!


Prvi pogled

prvi pogled mladoporočencev na veliki dan

Ujeti trenutek, ko se ženin in nevesta prvič ugledata, je verjetno najpomembnejša naloga vašega fotografa na ta edinstven dan. Čas, ko si izmenjata prve poglede, je unikaten in neponovljiv in zato mora biti ohranjen.


Prijatelji

svatje si dajo duška, prijatelji, poročni dan

Naslednja v vrsti fotografij, ki ne smejo manjkati, je fotografija ženina z njegovimi prijatelji, ki ga na ta dan podpirajo, se z njim veselijo in nenazadnje pomagajo ustvariti ta pomemben dogodek.


Bližnje fotografije  para

poljub pod dežnikom na res deževen dan, romantično vzdušje

Teh zaljubljenih golobčkov pa res ne gre izpustiti. Trenutki, ko se pripravljata na novo pot, izmenjujeta prstana in bereta poročni zaobljubi, so najdragocenejši. Če katerih, teh res ne smete  zamuditi. Poudarek naj bo na čustveni plati para, ne sme pa manjkati nekaj fotografij, ko se npr. držita za roke ali si izmenjujeta poljube. Poročni fotograf lahko zajame veliko zornih kotov in tako posname unikatne perspektive.


Prvi poljubi

prvi poljub po tem, ko si par obljubi večno zvestobo

Prvi poljub po tem, ko par izreče usodni DA, je pomemben in romantičen del poročnega dne. Prvi mladoporočencev je moment, ki si ga bosta zapomnila za vse življenje.


Prihod mladoporočencev

mož v naročju nese ženo iz cerkve medtem, ko jih svatje posujejo s cvetjem.

Po prvem poljubu bo vsa nervoza minila. Uradni del je pri koncu in pritiskov tudi ni več. Trenutek, ko se nevesta skupaj z ženinom sprehodi iz cerkve, je nekaj čarobnega. To je čas, ko lahko poročni fotograf z najboljšimi posnetki dneva dobi nevesto in ženina z največjimi nasmehi na ustih. Nekaj iskrenih fotografij svatov v tem času pa bo ustvarilo popolne fotografije vaših najdražjih.


Portreti neveste

nevesta hiti ženinu naproti, le še pogled nazaj za fotografa

Seveda so portreti neveste sami po sebi umevni. To je njen največji dan in zasluži si, da jo zajamete v vsej svoji lepoti. Neveste so o tem dnevu sanjale, od svojega otroštva in ti iskreni nasmehi in iskre v očeh, fotografije naredijo preprosto magične.


Portreti ženina

portret ženina s klobukom, ki pozira na usnjenem stolu

Sicer so ženini po navadi veliko bolj “sremežljivi”, kar se tiče portretiranja. Vendar pa so ti portreti enako pomembni, saj lepo dopolnijo zgodbo poročnega dne in ne smejo manjkati.


Klasični portreti

Klasični portreti ženina in neveste pri Lisjaku v Taboru

Brez tega ne gre. To je razlog zaradi katerega večina parov najame  profesionalnega fotografa in teh fotografij se veseli vsak par. Konec koncev bodo to fotografije, ki si jih boste čez veliko let kazali vašim vnukom, ki bodo z občudovanjem zrli v vaju dva.
Poročni fotograf bo znal voditi mladoporočenca in jima pomagati pri poziranju. Nastale bodo fotografije iz različnih pozicij, kotov, vse to pa se bo tematsko ujemalo z krajem poroke, pa naj se ta dogaja v čudovitem naravnem okolju Logarske doline ali z mestnimi kulisami v Ljubljani.


Prvi ples

prvi ples moža in žene na poročni dan

Da bi poročni fotograf izpustil prvi ples para? To se najverjetneje ne bo zgodilo, saj gre za izjemno pomembno fotografijo. Prvi ples se po navadi odvije še pred večerjo, fotografije objetega mladoporočencev pa bodo pričarale pravo romantiko. Svati bodo začutili kemijo med parom, fotograf pa bo lahko v miru zajel nekaj najlepših trenutkov dneva. Njuno vrtenje na plesišču, ko si bosta zrla iz oči v oči ,bo najčistejši izraz njune ljubezni.

To so najbolj važni trenutki poročnega dne, ki bodo popestrili poročni album katerega koli para. Ob teh čustvenih, živahnih, bujnih in nepozabnih fotografijah na vaši poroki, bo vaš poročni foto album zakladnica dragocenih in prijetnih spominov za celo življenje. Še vedno nekaj prostih terminov v letu 2020. Kontaktirajte me zdaj!

 

There are no comments

>