fbpx

Zakaj je najem fotografa za Sveti krst dobra ideja

Zakaj je najem fotografa za Sveti krst dobra ideja

Profesionalno fotografiranje ni rezervirano samo za vaš poročni dan. To, da najamete profesionalnega fotografa za tako pomemben dan, kot je Sveti krst, rojstnodnevna zabava ali katera koli druga posebna priložnost, je odlična ideja.

sveti krst, oltar, sveča vaza, fotografijaSeveda želite uživati ​​v nečem, kar ste toliko časa načrtovali in kar je edinstveno. To je tudi razlog, da na posebnem dogodku kot je Sveti krst, potrebujete profesionalnega fotografa. In ne, ne mislim, da bi morali prositi strica Franca, naj prinese svoj nov fotoaparat ali najnovejši mobilnik, ki ga mogoče zna ali pa ne zna uporabljati. Mislim na nekoga, ki je izkušen fotograf, ki bo poznal cerkvena pravila (npr. kje lahko in kje ne more stati, kateri trenutki so tisti, ki jih ne sme zamuditi…). To je nekdo, ki bo znal ujeti tiste lepe trenutke in iskrene izraze veselja na obrazih vaših povabljenih, na ta poseben dan.

Toda ena stvar je najeti profesionalnega fotografa, drugo pa je, da s temi fotografijami dejansko nekaj naredite.

Cerkve so pogosto precej temne ali pa imajo izjemno toplo osvetlitev. Moje znanje o svetlobnih tehnikah in znanju postprodukcije pomeni, da boste prejeli ostre, skrbno izdelane in čudovite slike vašega otroka pri Svetem krstu.

Ujeti prave momente pri Svetem krstu

krst otroka, sveti krst, fotografiranje, obred, slikanjeVemo, da ste vložili veliko časa za pripravo dogodka, kot je Sveti krst vašega otroka. Ves ta trud bo poplačan, če bodo fotografije tega dne popolne in bodo prikazovale prav tisto, kar ste si želeli. Vaše trdo delo si zasluži pravilno dokumentiranje!

Če se zanesete na fotografije gostov iz telefona, bodo podrobnosti in trenutki zamujeni in verjetno slabo osvetljeni ali zamegljeni. Ko fotografiramo Sveti krst, predhodno preletimo vse podrobnosti z vami in poskrbimo, da bomo zajeli vse momente, ki so pomembni vam in vse sijoče detajle, ki ta dan naredijo poseben.

Na ta način boste lahko mirno uživali v dnevu, vedoč, da boste deležni večnih in skrbno izbranih fotografij. Če se boste odločili zame, bom z veseljem fotografiral vaš Sveti krst.

 

There are no comments

>