fbpx

Kako najlažje ohraniti spomine vašega poročnega dne

Kako najlažje ohraniti spomine vašega poročnega dne

Vaš poročni dan je eden najlepših, najbolj posebnih dni v vašem življenju. Zelo hitro pa se tudi konča, zato je pomembno, da ga ohranite v karseda lepem spominu, saj ga boste le tako z veseljem vedno znova podoživljali. Tukaj je nekaj idej, ki vam bodo pomagale pri ohranitvi spominov iz vaše poroke.

1. Najemite dobrega fotografa

Najprej najbolj bistveno: Osupljive fotografije poročnega dne so glavni način za ohranitev spomina vašega praznovanja. Prepričajte se, da ima fotograf, ki ga boste najeli vam všečen stil, takšen, ki bo znal ujeti resnično bistvo dogodka, ki se bo izrazilo skozi vaše fotografije. Čeprav je proračun / cena poročnega fotografa največji problem večine parov, priporočam, da pri fotografu ne skoparite. Ko bo poročni dan končan, vam bodo ostali le vaši spomini ter fotografije in morebiten video. Poskrbite, da ne boste razočarani, saj boste te fotografije gledali do konča življenja.

premium foto poročna knjiga

2. Naredite poročni foto album

Morda se sliši starokopitno, toda to, da si omislite poročno foto knjigo ali album, je lahko odličen način za ohranitev spomina na vašo poroko. Ni pomembno ali boste foto knjigo naročili pri vašem fotografu ali pa si boste sami pripravili album iz kolaža in kartona, boste na koncu presrečni, da ste spravili vaše fotografije v fizično obliko. Verjetno boste presenečeni, koliko ljudi si jo bo želelo ogledati in vaju občudovati. Hkrati pa si boste tudi vi lahko malce zavrteli čas nazaj in se potopili v morje lepih občutkov, ki so vas prevevali na ta poseben dan.

dekoracija v flaškah iz cvetja ter macesnovih vejic

3. Natisnite fotografije

Ko boste od svojega fotografa prejeli čudovite obdelane fotografije in izdelali album, jih ne pozabite nekaj natisniti tudi v večjem formatu in prikazati v vašem domu! Kupite par okvirjev, ki so vam všeč, ustvarite kolaž vaših najljubših fotografij ali si naročite velikansko foto platno, ki ga boste obesili v dnevni sobi. Lahko kar iz naše trgovine. S tem bodo vaši nepozabni spomini umeščeni v vaš vsakdanjik.

4. Razmislite o video posnetkih

Ne glede na to, ali gre za profesionalne posnetke video snemalca ali preproste videoposnetke, zbrane od vaših prijateljev in družine, je takšen ali drugačen video iz vašega poročnega dne skoraj nuja. Študije so pokazale, da vam video posnetki – tudi majhni odseki – prikličejo na dan spomine na način, ki ga fotografija ali sam zvok ne morejo. Tudi če mislite, da posnetkov ne boste rabili, verjemite, da jih boste čez kakšno desetletje zagotovo z veseljem pogledali.

fotografija bele mahagonije na platnu, foto canvas

5. Ohranite pomembne predmete

Po poroki obvezno obdržite tiste pomembne predmete, ki jih boste v prihodnosti radi še večkrat pogledali. Cvetlične aranžmaje, kot so šopki ali naprsni šopki, lahko posušite in ohranite nedotaknjene za vizualen učinek v vašem domu. Neveste lahko svoje poročne obleke kemično očistijo in shranijo, kar jih bo za vedno ohranilo v neokrnjenem stanju. Nekatere neveste se odločijo ohraniti tudi čevlje, ki so jih nosile na poroki. Kakršnikoli predmeti se vam zdijo vredni , pomembno je, da prav čas razmislite o njihovi ohranitvi.

6. Naredite skrinjico za shranjevanje predmetov

Če obstajajo predmeti iz vašega poročnega dne, ki so za vas še izjemno pomembni, na primer nakit, poročna vabila ali okrasni robček, jih shranite v posebno škatlo ali skrinjico, ki jo lahko občasno vzamete v roke. To je odličen način za shranjevanje posebnih predmetov, za katere veste, da jih želite obdržati, vendar jih morda ne želite postaviti ravno na steno. A ko boste odprli škatlo, vas bodo preplavili spomini, na katere se boste v različnih obdobjih vašega življenja, različno odzvali.

poročna prstana v leseni škatlici na starem lesu, dekoracija iz cvetja

7. Pokažite vaše poročno vabilo

V oblikovanje in ustvarjanje vabil za vaš poročni dan ste vložili veliko truda – zakaj jih ne bi uokvirili in prikazali na steni, da bi jih vsi videli? V tem, da vaše poročno vabilo uokvirite in izobesite v vašem domu, je nekaj posebnega in bo lep opomnik tako pomembnega dne kot je poroka.
Obstaja ogromno načinov, kako ohraniti spomine na vaš poročni dan. Kateri način boste ubrali, pa je na vas. 🙂

There are no comments

>