fbpx

BIO


Razstave in prejete nagrade

Oktober 2015 – Samostojna razstava “Ptiči”
November 2016 – Samostojna razstava “Rečica skozi fotografski objektiv”
Avgust 2017 – Samostojna razstava “Zgodbe iz gozda”
Maj 2015 – FZS Bronasta medalja (8. mednarodni fotografski natečaj – Živali v naravi 2015)
Maj 2016 – Častni trak (Honorable mention) (9. mednarodni salon fotografije)
Maj 2018 – Razstavljal na bienalni mednarodni razstavi v Zhenghzou, Kitajska

Verjamem, da imam kot poročni fotograf najboljšo službo na svetu v kateri neizmerno uživam, to pa se bo poznalo tudi na vaših fotografijah, ki jih boste prejeli.

Moj slog poročnega fotografiranja je naraven in sproščen, kar vam omogoča, da ste takšni tudi sami. Nisem tipičen fotograf, ki bi vas tiščal, da izstopate, na način, da bi bili veš čas v centru pozornosti, vendar razumem potrebo po pomembnih posnetkih družinskih članov. Sproščeno pristopim k temu in tako zagotovim, da se bodo vsi lepo zabavali na vaši poroki.

To je vaš poročni dan, najpomembneje pa je, da je to dan, ko praznujete z najbližjimi, vašo družino in prijatelji v prečudovitih okoljih. Vsaka poroka je unikatna, tako kot vi sami. Obožujemo vse majhne podrobnosti in detajle, ki ste jih mogoče sami ustvarjali in vanje vložili veliko časa in truda. Uživam v poslušanju vaših načrtov in rad vidim, kako ste navdušeni, ko mi o tem pripovedujete. Ravno zato vedno priporočam paru, da se že prej dogovorimo za sestanek, sploh, če želite izvedeti vsako podrobnost, ki vam je pomembna.

Z mano sodeluje tudi moja žena Mojca. Z dvema fotografoma, ki pokrivata vašo poroko, lahko brez težav fotografiramo vse pomembne elemente vašega dne. Od ljubkih portretov romantičnih parov, simpatičnih otrok, ki uživajo v dnevu, do vseh čudovitih majhnih podrobnosti, ki ste jih pilili do zadnjega dne.

Ponujam vam po naročilu prilagojeno storitev in tesno sodelujem z vami pri ustvarjanju osupljivih, spontanih fotografij, ki prikazujejo vas kot par. Ujemanje nasmehov in ukradenih pogledov med vama, nežni dotiki in govorica telesa, ki prikazujejo vašo ljubezensko zgodbo in to prevedejo v čudovite fotografije, ki vam bodo ostale za vedno.

Z zasebno galerijo boste dan lahko znova delili z družino in prijatelji. Prejeli boste tudi USB ključek s svojimi poročnimi fotografijami, s tem boste lahko natisnili katero koli svojo poročno fotografijo. Velika večina parov pa se odloči tudi za visoko-kakovostno poročno foto knjigo, ki je izjemen, trajen spomin na vajin najljubši dan. V vsakem primeru se vedno srečamo s parom že pred poročnim dnem. To je tudi odličen način, da se vsi spoznamo in da vidite, kako delam. To vam bo pomagalo, da se boste ob velikem dnevu pred kamero počutili zares udobno in boste kar sijali na fotografijah.

NAŠA FILOZOFIJA
Naš cilj je narediti elegantne, moderne, čiste fotografije, ki kronološko zajamejo vaš dan. Osredotočimo se na pripovedovanje zgodbe o ljubezni in veselju med vami in družino. V čast bi mi bilo, da bi me izbrali za vašega poročnega fotografa.

Kar najraje vidim je, da ujamem interakcijo med vami in vašimi gosti, po drugi strani pa še vedno skušam ujeti individualnost vsake osebe.

Nisem formalen, neprijazen fotograf in nikoli ne delam z jezo ali aroganco, kot sem sam že velikokrat opazil pri drugih. Upoštevam sproščen pristop in ujamem iskrena in srčna čustva, ki so vrhunec dneva. Prepričan sem, da bomo skupaj naredili nekaj osupljivih poročnih fotografij.

Find a Wedding Photographer Featured Badge

>